Tagjaink

Egyesületünk tagjai között fazekasok, szövők, hímzők, kosárfonók, nemezesek,  csipkeverők, fafaragók, kékfestők, játékkészítők, mézeskalácsosok, stb. vannak.

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényeinkre, kiállításokra, táborainkba, kézműves foglalkozá-sainkra.

Navigáció

Bejelentkezés

Egyesületünket megtalálja a Facebookon is

ASzakkör

Kihelyezett zsűri Kecskeméten

Minden alkotó népművész figyelmébe!

Akinek még nincs népi iparművész címe, annak nagyon fontos, hogy munkáit zsűriztesse. Aki már megkapta ezt a címet, az sem ülhet a babérjain, mert 5 évente a népi iparművész igazolványt érvényesíteni kell. Ehhez az utolsó érvényesítéstől számítva minimum 4 B és 2 A kategóriás alkotást kell elkészíteni. Erről többet a Hagyományok Háza honlapján olvashat. http://www.hagyomanyokhaza.hu/nmm/nepi_iparmuvesz/

A Duna-Tisza közi Népművészeti Egyesület kihelyezett zsűrit rendez Kecskeméten.

Időpontja: 2016. október 6. csütörtök.

Helyszíne:  Népi Iparművészeti Gyűjtemény, 6000 Kecskemét, Serfőző u. 19.

A mellékelt adatlapot szeptember 20-ig jól olvashatóan kitöltve, aláírva kérnénk visszaküldeni címünkre: Duna-Tisza közi Népművészeti Egyesület, 6000 Kecskemét, Serfőző u. 19.

A zsűrizés díja tárgyanként 1500,-Ft. A zsűriztetni kívánt tárgyak számának megfelelő összeget kérnénk az adatlap feladása előtt átutalni az egyesület számlájára: 50800128-11101277 (Szigetvári Takarékszövetkezet). Ha valakinek problémát okoz az utalás, kérjük, mielőbb jelezze és csekket küldünk.

A zsűrit csak 70 bejelentett tárgy esetén tudjuk megtartani, ezért feltétlen számítunk tagjaink aktív közreműködésére. Szeptember 20-ig, keddig várjuk az adatlapokat és a zsűri díjakat! Az utolsó napokban feltétlen elsőbbségivel kérnénk postára adni.

Az adatlap feladása előtt kérnénk a zsűriztetni kívánt tárgyak számának megfelelő zsűri díjat átutalni az egyesület számlájára: 50800128-11101277 (Szigetvári Takarékszövetkezet). Ha az utalás problémát jelentene, kérésére csekket küldünk. A befizetési igazolás másolatát kérnénk csatolni az adatlaphoz.

Az alkotásokat a zsűrit megelőzően leadhatják vagy postán is eljuttathatják a múzeumba, illetve személyesen is bevihetik a a zsűri napján 10 óráig. (A múzeum nyitva tartása keddtől szombatig, 10-16 óráig, a zsűri napján 8 órától hozhatók az alkotások.)

Ha bármilyen kérdése, kérése van a zsűrivel kapcsolatosan, várom telefonját a 30/838-5040 mobilszámon. Elolvasás után egy előjelentkezést örömmel vennék ezen a számon, hogy tudjuk, előreláthatólag hány alkotásra számíthatunk.

Üdvözlettel:      Vágó Piros

A fotón Madár Helga munkája

 


 
CsatolmányMéret
Zsűri adatlap.pdf322.74 kB