Tagjaink

Egyesületünk tagjai között fazekasok, szövők, hímzők, kosárfonók, nemezesek,  csipkeverők, fafaragók, kékfestők, játékkészítők, mézeskalácsosok, stb. vannak.

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényeinkre, kiállításokra, táborainkba, kézműves foglalkozá-sainkra.

Navigáció

Bejelentkezés

Egyesületünket megtalálja a Facebookon is

ASzakkör

Zsűri

A Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztályával történt egyeztetés után a népi iparművészeti zsűri időpontja 2013. június 24.

Helyszíne: Népi Iparművészeti Gyűjtemén, Kecskemét, Serfőző u. 19.

A Népi Iparművészeti Osztály min. 70 és max. 150 db tárgy zsűrizését vállalja a helyszíni zsűrizésen. Kérek minden Kedves Tagot, hogy éljen a kecskeméti zsűrizés lehetőségével.

A zsűrizésen való részvétel feltételei:

A csatoltan küldött adatlap kitöltése és visszaküldése a dunatiszakozi@gmail.com e-mail címre, vagy a Duna-Tisza közi Népművészeti Egyesület, 6000 Kecskemét, Serfőző u. 19. postacímre június 7-éig. A zsűri díj 1.500 Ft/tárgy, vagy 1.500 Ft/tárgyegyüttes. A zsűri díj összegyűjtését egyesületünk felvállalja. A zsűri díjat az adatlap visszaküldési határidejéig kell befizetni egyesületünk bankszámlájára: 50800128-11101277 (Szigetvári Takarékszövetkezet). Akinek gondot okoz a bankszámlára való utalás, vagy befizetés, kérésére csekket küldünk, vagy egyeztetjük a személyes befizetés lehetőségét.

Ha valakinek szüksége van számlára a zsűri díjról, akkor közvetlenül a Hagyományok Házának kell befizetni a zsűri díjat, mert számlát csak a befizető nevére tudnak kiállítani. Ez esetben velük kell felvenni a kapcsolatot, tőlük kell csekket kérni.

A népi iparművész cím megújításának feltétele: a Hagyományok Háza tájékoztatása szerint a népi iparművész igazolvány 5 évig érvényes. Az érvényesítés feltétele 5 éven belül minimum 2 db A és 4 db B kategóriájú zsűriszám megszerzése.

Kérek mindenkit a határidő pontos betartására, mert a helyszíni zsűrizés lehetőségével csak ebben az esetben tudunk élni!

Berei Andrea elnök