Tagjaink

Egyesületünk tagjai között fazekasok, szövők, hímzők, kosárfonók, nemezesek,  csipkeverők, fafaragók, kékfestők, játékkészítők, mézeskalácsosok, stb. vannak.

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényeinkre, kiállításokra, táborainkba, kézműves foglalkozá-sainkra.

Navigáció

Bejelentkezés

Egyesületünket megtalálja a Facebookon is

ASzakkör

Finisszázs - Megújuló hagyomány c. kiállításunk záróeseménye

A Megújuló hagyomány című kiállításunk a tervezettnél 1 héttel korábban zárul a múzeumok téli hónapok alatti kényszerű zárva tartása miatt.
A 40 éves Duna-Tisza közi Népművészeti Egyesület és a 70 éves Kecskeméti Díszítőművészeti Szakkör közös kiállítása így december 9-ig tekinthető meg Kecskeméten, a Népi Iparművészeti Gyűjteményben. Mielőtt a kiállítás bezárulna, szeretnénk még néhány látogatót bevonzani, ezért egy nagyszabású finisszázst rendezünk december 8-án, csütörtökön, 14.30 órától. A látogatók egy különleges, információban gazdag tárlatvezetésen vehetnek részt, az egyesület részéről Vágó Piros titkár, a szakkör részéről Mucsiné Erzsike szakkörvezető kalauzolja a vendégeket. Erre az alkalomra nagy örömmel várjuk azon népművészeket is, akik szívesen megosztják a készítés folyamatának titkait a kiállított alkotásukkal kapcsolatban.

A részvétel ingyenes!

Az eseményt a Hagyományok Háza támogatja.